ESTIU 2020 COLÒNIES ALS ESTATS UNITS
INFORMACIÓ GENERAL

Lloc: New Hampshire, Estats Units
Edats: Totes les edats (entrevista prèvia necessària)
Inscripcions obertes

Summer camp a New Hampshire i extensió a Boston, estiu 2020
Dates: 2 setmanes, 4 setmanes o 6 setmanes
Primer torn: del 28 de juny al 12 de juliol de 2020 (Colònies i visita a Boston)
Segon torn: del 12 de Juliol al 26 de juliol de 2020 (Colònies i visita a Boston) o bé fins el 29 de juliol de 2020 (Colònies i visita a Boston i Nova York)
Tercer torn: del 26 de juliol al 09 d'agost de 2020 (Colònies i visita a Boston)
OPCIÓ 4 SETMANES: del 28 de juny al 26 de juliol (o fins el 29 de juliol amb visita a Boston + Nova York) o bé del 12 de juliol al 9 d'agost de 2020 (Colònies i visita a Boston)
OPCIÓ 6 SETMANES: del 28 de juny al 09 d'agost (Colònies i visita a Boston)

Per veure presentació de fotos cliqueu damunt l'enllaç Una imatge diu més que mil paraules


DESCRIPCIÓ DE L'ESTADA

Dues, quatre o sis setmanes en un Summer Camp americà a l'estat de New Hapshire (EUA). Una de les zones de la Nova Anglaterra on l'anglès es conserva en el seu estat més pur.
Els participants poden escollir la llargada de la seva estada.
Durant aquestes setmanes els participants conviuran amb participants nord americans.
Una ocasió molt interessant per conèixer més de prop la llengua i la cultura americana.
Fem activitats molt atrevides!!! Escalada, tir amb arc, canoes, piragües, pesca en llacs, bicicletes, jocs de cooperació, focs de camp, excursions, tirolines gegants, ens banyarem en llacs naturals...
I tot això sempre al costat d'un monitor de Fun and Learn, que vola amb el grup des de Barcelona i està tots els dies tenint cura del grup de Fun and Learn.
IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA TOTAL

Us garantim que durant les colònies als Estats Units NOMÉS es conviviu amb participants i monitors americans. Els únics participants internacionals són el nostre grup de Fun and Learn.
Durant juliol i agost anem tres vegades al camp per poder garantir l'exclusivitat. Els grups de Fun and Learn són de màxim 10-15 persones que es divideixen entre un grup d'uns 200 participants americans.
PRACTIQUEM L'ANGLÈS SENSE CLASSES I AMB PARTICIPANTS DE LA MATEIXA EDAT.
Després de 13 anys portant particpants a aquest Summer Camp, Fun and Learn garanteix que després de l'estada als Estats Units amb nosaltres es fa un salt molt important en l'aprenentatge de la llengua.
AMISTATS QUE PERDURARAN EN EL TEMPS...

Després de la convivència durant els dies de colònies sorgeixen relacions d'amistat que perduraran durant el temps. Això fa que la llengua es pugui mantenir viva tot i la distància gràcies a tots els sistemes de comunicacions que tenim al nostre abast.
Fer amics de parla anglesa ens ajuda a millorar l'aprenentage i ens motiva a seguir aprenent.
VIATGE I TRASLLATS

La sortida i arribada és sempre de l'aeroport de Barcelona i l'arribada als Estats Units sempre és a l'aeroport de Boston (MA). Allí ens recull una furgoneta del camp que ens trasllada al Summer Camp a New Hampshire i ens torna a Boston l'últim dia.
Durant el trajecte amb avió, els trasllats, estada al Summer Camp, extensió a la ciutat de Boston i retorn amb avió, sempre hi ha un monitor de Fun and Learn amb el grup per garantir la seguretat dels participants





L'ENTORN I EL SUMMER CAMP

El Summer Camp està ubicat a l'estat de New Hampshire, a una hora i mitja des de la ciutat de Boston.

New Hampshire és un estat petit dels Estats Units d'Amèrica. És a Nova Anglaterra, al nord-est del país, i limita al sud amb Massachusetts, a l'oest amb Vermont, al nord amb el Quebec i a l'est amb Maine i amb l'Atlàntic.

És el segon estat amb més bosc. El seu territori està cobert de muntanyes, boscos i llacs i hi viuen molts tipus d'animals.

El Summer Camp consta d'una gran extensió de terreny, amb un llac natural propi dins de les seves instal·lacions. Està envoltat de bosc i de naturalesa.
ALLOTJAMENT

L'allotjament és en bungalows equipats amb lliteres i lavabos.
En un Summer camp americà. Al costat d'un llac, enmig del bosc. Un lloc privilegiat en plena naturalesa.
HORARI BASE I ACTIVITATS

HORARI BASE PELS PARTICIPANTS AL SUMMER CAMP:
7:00 bon dia
7:30 primera activitat
8:30 esmorzar
9:30 activitats de matí
12:00 dinar
13:00 siesta
14:00 activitats de tarda
15:00 berenar
15:30 activitats de tarda
17:30 sopar
19:00 joc de nit
21:00 bona nit
*horaris orientatius

***ACTIVITATS: kayak, canoa, tir en arc, pesca, escalada, tirolines, jocs en equip, natació, excursions, habilitats primàries, focs de camp, futbol, voleibol platja, bàsquet...





ELS ÀPATS

Les hores dels àpats és el moment en que tot el Summer Camp es troba en el mateix menjador. Les taules estan dividides segons el grup d'activitats o bé segons el grup d'habitacions.
El menjar es prepara cada dia a la cuina pròpia del Camp i és varia cada dia.
A l'hora de dinar i sopar sempre hi ha una barra d'amanida a part dels menús principals.

*sempre hi ha menús adaptats a necessitats alimentàries especials.





VISITA A LA CIUTAT DE BOSTON I NOVA YORK

Boston:
Boston és la capital i la ciutat més gran de l'estat de Massachusetts, als Estats Units. També és el centre cultural i de negocis de tota la regió d'Anglaterra i va ser fundada el 1630. És una de les ciutats més importants del país, amb una economia basada principalment amb l'educació, sanitat, finances i tecnologia punta.
Punts d'interès: des de un passeig pel centre històric, passant pels parcs i jardins, l'ajuntament, la zona financera, anar de compres als grans magatzems, museus, teatres, l'aquari, veure balenes a l'Atlàntic, visitar Cambridge i la universitat de Harvard, veure un partit de beisbol dels Red Sox...

Nova York:
a només 4 hores en autobús i a menys d'una hora en avió es troba la fantàstica ciutat de Nova York.
Nova York és la capital econòmica i cultural més important del món. Te un ambient i estil de vida que no es pot explicar, s'ha de viure i gaudir.

Què es pot fer?
Assistir a un musical a Broadway, passar una nit a Times Square, recórrer d'un costat a l'altre el pont de Brooklyn, passejar pel Central Park, visitar els museus, gaudir d'una tarda de compres a la Cinquena Avinguda, sentir-te com un broker a Wall Street, visitar l'Estàtua de la Llibertats ... són algunes de les coses que només es poden fer a Nova York.





COST I DESCOMPTES

El cost del programa inclou:
bitllet d'avió, monitor acompanyant de Fun and Learn des de Barcelona, estada i activitats de les colònies, estada alberg Boston, àpats durant l'estada a Boston, samarreta Fun and Learn, samarreta camp, visita a Boston, trasllats dins els Estats Units...

del 30 de juny al 14 de juliol: 3910€*
del 14 de juliol al 28 de juliol: 3910€*
del 28 de juliol a l'11 d'agost: 3910€*
del 30 de juny al 28 de juliol: 5890€*
del 14 de juliol a l'11 d'agost: 5890€*
del 30 de juny a l'11 d'agost: 7080€*

*preus variables en funció del bitllet d'avió
**inscripcions rebudes després del 30/3/2019 suplement bitllet d'avió.

INSCRIPCIONS REBDUES ABANS DEL 28/02/19 TENEN 50€ DE DESCOMPTE.
COM HE DE FER LA INSCRIPCIÓ I EL PAGAMENT?

La inscripció es fa a través de la pàgina web www.funandlearn.com apartat inscripció.
Les inscripcions estan obertes i podeu reservar la plaça fent la inscripció online i el pagament de 1500€. La resta es pot fer el pagament fins un mes abans de començar el programa.

Una vegada realitzada la inscripció rebreu els fulls d'inscripció i podreu fer el pagament de la reserva online o bé per transferència bancària.


Inscripcions obertes


Les inscripcions rebudes abans del 28/02/2019 tenen descompte. Demaneu informació.

Amb la col·laboració de:


Avís legal i condicions d'ús